01 YEAR CELEBRATION

20.06.19 - 27.06.19

FREEDOM EXHIBITION AT BOLD SHOWROOM

 Даниела Йорданова

Катерина Слугина

B.S : Как отговаряте на въпроса „С какво се занимаваш“?

 

Катерина: Винаги ми е било трудно да отговоря на този въпрос, тъй като се занивам с доста неща едновременно. Най-напред съм модел, студентка, артист, танцьор и млад автор.

 

Даниела: За сега предимно с фотография.

 

B.S. : Как решихте да направите нещо заедно?

 

Катерина: Даниела ми прочете поемите, и всъщност тя ми разказа за изложбата ви, и предположихме, че това е хубава възможност за изява точно на писателската ми дейност, тъй като точно този вид изкуство (според мен) най-трудно се експозира пред публиката.

 

Даниела: В случая, Екатерина ми показа поемите си. Бях безкрайно впечатлена и предложих да направим кадър, който да придружи творбата й.

 

B.S : От кога се занимаваш с поезия?

Катерина: Вече от 5 години, сега вече не е само поезия: също са статиите и проза, но винаги е обвързано с концептуалност и креативност, а не академичност.

 

B.S : Къде най-много обичаш да пипеш?

 

Катерина: Ако става въпрос за платфома, то Medium. Там имам профил и може да ме намерите по име Unsocial Radioactive Kid.

Ако говорим за физическо пространство – имам десетки тефтери. Пиша навсякъде, материалите ми са и в лаптопа ми, и телефона, и на хартия. Но, ако имам време да се насладя на процеса пиша на хартия - това придава много повече някаква интимност, когато освен мислите на друг човек можеш да видиш и почерка му, сякаш така се сближават повече автора и читателя.

 

B.S : Как се запали по фотографията?

 

Даниела: Все още се запалвам по нея, нооо снимайки цветята на майка ми на терасата като бях малка, хаха.
 

B.S : Какво обичаш да снимаш най-много?

 

Даниела: Приятни хора с як вайб и енергия съвместима с моята. 

 

B.S : Какво ви вдъхновява?

 

Катерина: Разнообразието на света, субективността му и различните виждания и вярвания и философия  на хората, всякакъв вид изкуство. Също така и самата динамика на 21 век, всичко се движи с безумна скорост...

 

Даниела: Всяко излизане извън зоната на комфорт.

 

B.S : Какво е за вас свободата?

 

Катерина: Възможността да се занимаваш с нещата, които ти носят най-много удовлетворение и енергия, въпреки всички пречки или други задължения, и също да бъдеш себе си пред хората и да бъдеш спокоен, че те  те приемат такъв, какъвто си и те ценят за това.

 

Даниела: Да следвам и да работя по това което обичам, без да се водя по идеите на хората какво е правилно,неправилно и какво мога или не мога да правя с живота си.

© 2018 BOLD SHOWROOM - ALL RIGHTS RESERVED