28.11  -  02.12  

THE TOTE IS BAG

28.11.18 • Откриване на изложбата • 18:30 - 22:00 
29.11.18 • 14:30 - 19:30

30.11.18 - 02.12.18 • 14:30 - 18:30

През 2011-та година група доброволци от вече съществуващата "банда на Оушън", по-известна като Surfrider Bulgaria, реши, че иска да покаже по красив начин алтернатива на един от проблемите, с които се бори, а именно найлоновите торбички в океана. Няколко месеца по-късно в началото на 2012-та година за първи път организирахме THE TOTE в малко уютно пространство за събития и срещи в София. В следващите 3 години мястото все не ни стигаше и се превърнахме в номади на каузата и посланието си. На нашата обща мисия заедно с вас - да пазим най-ценния ресурс на нашата планета.

Изключително щастливи сме да ви представим петото издание на THE TOTE, което символично нарекохме THE TOTE IS BAG.

И въпреки че вече проектът ни е познат, ще си позволим да дадем малко повече информация за него

Какво е THE TOTE?
- торба за многократна употреба, изработена от памук, която служи като алтернатива на найлоновите торбички за еднократна употреба;
- изложба на авторски платнени торбички, която се реализира на доброволен принцип с изключителната безвъзмездна помощ на всички творци и наши приятели, участващи в нея;
- кауза, която е част от общата мисия на Surfrider Foundation Europe - да спрем или намалим до минимум използването на пластмаса за еднократна употреба в ежедневието си.

Ако и на теб ти пука за морето, плажовете, природата и нашия отпечатък върху тях, значи има поне още едно нещо, което ни свързва.

THE TOTE ще се случи за пети път, но ще вдъхновява точно толкова силно, колкото и в самото начало.

Благодарим на ДИГИТАЛНА ПЕЧАТНИЦА S360 за неуморния труд и безценните професионални съвети.

Очакваме ви на нова спирка за THE TOTE - BOLD Showroom, бул. Христо Смирненски 58 на 28-ми ноември в 18:30 ч., където ще можете да разгледате и да закупите на символична за авторско произведение цена някоя от прекрасните творби на нашите любими артисти. Входът е свободен.

п.с. Изложбата ще можете да разгледате до 2-ри декември.

© 2018 BOLD SHOWROOM - ALL RIGHTS RESERVED